top of page

NOSOTROS

ETC... (Espectacles, Teatre i Cinema) nascuda al 2012, inicialment destinada al joves i adolescents, però que fa uns anys compta amb gent de totes les edats.
Cada any hem presentat diversos espectacles relacionats amb les arts escèniques, principalment a la ciutat on ens vam fundar, El Prat de Llobregat, però també a d'altres ciutats de Catalunya, incloent-hi teatres de Barcelona, com per exemple la Sala Barts, on encara estem programats aquest any 2020. 

Enguany encetem un nou emplaçament, Platja d'Aro (Girona) per tal d'aportar la nostra passió per les arts escèniques a la gent d'aquest municipi i de tota la província, i poder cobrir la demanda de Teatre que sens dubte es molt gran, degut a la manca d'oferta en la zona.

Espectacles: Un dels trets que ens ha caracteritzat des del nostre inici, al 2012, és l'empenta per participar en diferents esdeveniments que organitza la nostra ciutat, i les ciutats del voltant. Per això, seguim fent presentacions, animacions, i d'altres espectacles puntuals en els quals hi pot participar tothom qui pertany a ETC...

Tallers: -En horaris de tarda, per als nens i adolescents que vulguin iniciar-se en el món de la                            interpretació, o que ja en tinguin experiència i s'hi vulguin especialitzar.

                  -En horaris de vespre/nit, per als adults que vulguin participar de l'art de la interpretació,                      o de la creació teatral o cinematogràfica, i necessitin uns horaris flexibles.

                  -Casal d'estiu, per a tothom qui ho vulgui, de manera intensiva. Principalment als matins                      de juny a setembre.

Companyia: Els muntatges que anem acabant passen a formar part del repertori d'obres que, com a companyia, movem per la resta del territrori, de manera que cada producte que s'acaba amb la suficient qualitat viatja per ésser mostrat a d'altres públics.

bottom of page