NOSALTRES

ETC... (Espectacles, Teatre i Cinema) nascuda al 2012, inicialment destinada als joves i adolescents, que ara compta amb gent de totes les edats.
Cada any hem presentat diversos espectacles relacionats amb les arts escèniques, éssent la part més important, l'estrena anual al Teatre Modern del Prat de Llobregat, amb cabuda per a 370 espectadors. 


Enguany encetem un nou emplaçament i un nou format, per tal d'especialitzar-nos en les arts escèniques, i poder cobrir la demanda puntual de cada persona interessada en formar part de la nostra Companyia.

Espectacles: -Un dels trets que ens ha caracteritzat des del nostre inici, al 2012, és l'empenta per participar en diferents esdeveniments que organitza la nostra ciutat, i les ciutats del voltant. Per això seguim fent presentacions, animacions, i d'altres espectacles puntuals en els quals hi pot participar tothom qui pertany a ETC...

Tallers: -En horaris de tarda, per als adolescents estudiants a partir de la ESO que vulguin iniciar-se en el món de la interpretació, o que ja en tinguin experiència, i s'hi vulguin especialitzar.

                -En horaris de vespre/nit, per als adults que vulguin participar de l'art de la interpretació, o de la creació teatral o cinematogràfica, i necessitin uns horaris flexibles.

Companyia: -Els muntatges que anem acabant, passen a formar part del repertori d'obres que, com a companyia movem per la resta del territrori, de manera que cada producte que s'acaba amb la suficient qualitat, viatja per ésser mostrat a d'altres públics.

                       -Cada mes, concretament el darrer dijous de cada mes, estrenem un montatge de MICROTEATRE a la nostra sala ARTEATRA, situada al campament base de l'associació. Les escenes que preparem per a nosaltres, després es proposen per a d'altres sales de Microteatre.

© 2018/19 ETC.
 

  • w-facebook
  • Icono social Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now