TALLER INTENSIU D'ESTIU

CASAL A PLATJA D'ARO 

DEL 15 DE JUNY A L'11 DE SETEMBRE

RESUM DELS TALLERS DEL CURS ANUAL

Cinema Smartphone: 

Fes cinema amb el teu mòbil

Sigues el director del teu curt i descobreix totes les possibilitats que té el teu telèfon mòbil. Aprèn tot el que puguis  de so, edició, camèra, llums... Viu en primer persona l'experiència d'un rodatge i coneix el roll de totes les persones que hi intervenen. 

Creació:

De la idea a l'escenari

Tens una idea i vols fer-la realitat a un escenari? Descobreix quin és el procés de creació d'una obra de teatre, guionitza, dirigeix, crea l'escenografia, les llums i coneix tot els problemes amb els que et pots trobar fora i com resoldre'ls. 

Banda Sonora:

Creació de músiques per a espectacles

T'apassiona la música i voldries aprendre a tocar un instrument? Aprèn a compondre cançons a partir del que passa al teu voltant i que formin part d'un espectacle. Fes que els bons moments siguin inovidables. 

Teatre Musical:

L'especialitat de la companyia

 

Saps cantar, ballar o actuar? Aquí podràs combinar les teves habilitats, i reforçar-les, i a més apendre a desenvolupar les altres que necessites per formar part de l'equip d'un musical, que estrenarem a final de curs al Teatre Modern

Contact:

Teatre físic de proximitat

    

Poques vegades tenim l'oportunitat de fer exercici d'una manera tan especial. Creem, sempre en contacte, figures i escenes que ens ajudaran a potenciar la nostra presència sobre l'escenari. Explora el món del teatre físic, el cos, l'harmonia, equilibri, força, estètica...

Interpretació:

Taller per descobrir els teus altres Jo

La mare dels ous. Aprèn a interpretar, a expressar-te, aprèn els trucs principals de la interpretació. Crea un personatge, interpreta qualsevol text i coneix totes les facetes de tu mateix. Per què no pots fer una obra de teatre sense tenir "la base". Però també presentarem, en forma d'obra, la feina feta al llarg del curs.

© ETC...
 

  • w-facebook
  • Icono social Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now